Τιμή

Ο Οργανισμός φροντίζει για την οργάνωση και το συντονισμό του προγράμματος παρένθετης μητρότητας ως ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται σε 19.000 δολάρια ΗΠΑ και περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένας ενιαίος φόρος 5% θα προστίθεται στο ποσό κάθε πληρωμής που χρεώνεται από τον Οργανισμό.

Η παρένθετη μητέρα ταξιδεύει στην Κύπρο με έναν συντονιστή του Οργανισμου. Ο συντονιστής παρέχει γλωσσική και οργανωτική υποστήριξη στην παρένθετη μητέρα, φροντίζοντας για όλη την επικοινωνία με τους πελάτες και την κλινική όπου έχει προγραμματιστεί η θεραπεία. Η συνολική τιμή περιλαμβάνει όλα τα έξοδα μετακίνησης της παρένθετης μητέρας και του συντονιστή.

Η αποζημίωση της παρένθετης μητέρας για όλη τη διάρκεια του προγράμματος είναι 22.600 δολάρια ΗΠΑ. Καταβάλλεται απευθείας στην παρένθετη μητέρα σε διάφορες δόσεις σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ της παρένθετης μητέρας και των υποψήφιων γονέων.

Η συνολική τιμή του προγράμματος είναι 41.600 δολάρια ΗΠΑ (κάντε κλικ για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο).

Σχετικά με Εμάς

H Successful Parents Agency ιδρύθηκε το 2003 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η ομάδα μαςασχολείται με προγράμματα γονιμότητας στην Ουκρανία για πελάτες από όλο τον κόσμο. Ο Οργανισμός συνδέει καταρτισμένους ειδικούς με πολυετή εμπειρία στον τομέα της αναπαραγωγής και της γονιμότητας, της οργάνωσης ιατρικών υπηρεσιών και του οικογενειακού δικαίου.

Η οργάνωση προγραμμάτων παρένθετης μητρότητας στην Κύπρο είναι ένας από τους κύριους τομείς του Οργανισμού μας. Συνεργαζόμαστε με κυπριακές κλινικές διοργανώνοντας προγράμματα παρένθετης μητρότητας στην Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δύο κορυφαίες συνεργαζόμενες κλινικές μας στην Κύπρο είναι η ISIS CLINIC και η Ledra Clinic. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και με άλλες κλινικές στην Κύπρο. Είναι δυνατόν να οργανωθεί η εμβρυομεταφορά σε κλινική που δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογό μας. Μπορείτε να υποβάλετε ειδικό αίτημα για την οργάνωση του προγράμματος παρένθετης μητρότητας στην κλινική όπου έχει ήδη ξεκινήσει η θεραπεία σας.

Οι πελάτες μας μας επιλέγουν επειδή:

Βασικά βήματα

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας, σας ζητάμε να προσδιορίσετε το αίτημά σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στοιχεία:

Προστατεύουμε το απόρρητό σας και κρατάμε όλες τις πληροφορίες εμπιστευτικές,

ΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Αφού συμφωνήσουμε σε όλα τα γενικά θέματα σχετικά με το πρόγραμμά σας, επιλέγουμε και σας αποστέλλουμε λεπτομερή προφίλ (κάντε κλικ για να δείτε ένα δείγμα) με φωτογραφίες των υποψηφίων. Οι προτεινόμενες υποψήφιες είναι πρόθυμες και έτοιμες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρένθετης μητρότητας. Όλες οι υποψήφιες στη βάση δεδομένων μας επιλέγονται κατά τον προσεκτικό έλεγχο της τρέχουσας κατάστασης της υγείας τους, του ιατρικού ιστορικού τους, των συνθηκών διαβίωσης και του κοινωνικού τους υπόβαθρου.

Μπορείτε να δείτε τα προφίλ των υποψηφίων για να βρείτε την παρένθετη μητέρα σας και να κάνετε τη σωστή επιλογή. Σας βοηθάμε σε αυτή την αναζήτηση με βάση τις γνώσεις μας για κάθε υποψήφια.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Θα σας στείλουμε μια σύμβαση που θα υπογράψετε με τον Οργανισμό μας. Η σύμβαση είναι στα αγγλικά και έχει συνταχθεί από τους δικηγόρους μας σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ουκρανίας. Η συνεργασία μας αρχίζει με την υπογραφή της σύμβασης και την καταβολή της προκαταβολής από εσάς.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στη συνέχεια, επικοινωνούμε με το γιατρό σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και ένα σχέδιο για το πρόγραμμά σας.

Υπάρχουν κανονισμοί σχετικά με τη νομική συμμόρφωση σε όλες τις περιπτώσεις παρένθετης μητρότητας όπου η εβρυομεταφορά πραγματοποιείται στην Κύπρο. Πρέπει να συμπληρωθούν διάφορα έντυπα και απαιτείται ειδική έγκριση από την Επιτροπή Αναπαραγωγής του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου. Σε συνεργασία με την κλινική σας, σας βοηθάμε να συμπληρώσετε όλα τα έντυπα και να συγκεντρώσετε όλα τα έγγραφα που πρέπει να υποβάλετε στο Υπουργείο.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, η παρένθετη μητέρα πρέπει να έρθει στην Κύπρο δύο φορές. Κατά την πρώτη επίσκεψη, η παρένθετη μητέρα υποβάλλεται σε υγειονομικό έλεγχο σε κυπριακή κλινική. Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να πάρουν οι πελάτες την άδεια για την θεραπεία της παρένθετης μητέρας.

Την δεύτερη φορά η παρένθετη μητέρα φτάνει στην Κύπρο 3-4 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη εμβρυομεταφορά , και, μετά από αυτή τη διαδικασία, παραμένει εκεί για τρεις ημέρες για να ξεκουραστεί. Αυτό υποστηρίζει την υγιή εμφύτευση της εμβρυομεταφεράς.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

Δύο εβδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά, η παρένθετη μητέρα κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσουμε αν η προσπάθεια ήταν επιτυχής. Μόλις επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη, καθοδηγούμε την παρένθετη μητέρα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (καθημερινή αγωγή, τακτικά τσεκ-απ, εξετάσεις κ.λπ.). Διευκολύνουμε την επικοινωνία μεταξύ των πελατών και της παρένθετης μητέρας και ενημερώνουμε συνεχώς τους πελάτες για την πρόοδο του προγράμματος. Οργανώνουμε τη διαμονή της παρένθετης μητέρας στο Κίεβο από τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης. Κάνουμε όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις με το μαιευτήριο, και μετά τον τοκετό, ετοιμάζουμε όλα τα έγγραφα για την απόκτηση του πιστοποιητικού γέννησης.

Ε&Α

Μόνο τα επίσημα παντρεμένα ζευγάρια που διαμένουν στην Κύπρο μπορούν να λάβουν άδεια.

Ναι, μια παρένθετη μητέρα μπορεί να κάνει την εμβρυομεταφορά σε κλινική στην Κύπρο, όπου πραγματοποιείται η θεραπεία σας.

Είναι ατομική και εξαρτάται όχι μόνο από την κατάσταση της υγείας της παρένθετης μητέρας, αλλά και από την ποιότητα του βιολογικού υλικού κ.λπ. Κατά μέσο όρο, μπορεί να χρειαστείτε 1-2 προσπάθειες.

Ο πελάτης καταβάλλει το κόστος του προγράμματος στον Οργανισμό σε διάφορες δόσεις. Πληρώνετε προκαταβολικά μόνο για το επόμενο βήμα του προγράμματος.

Σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία (συγκεκριμένα το Άρθρο 123 του Οικογενειακού Κώδικα της Ουκρανίας), η παρένθετη μητέρα δεν έχει γονικά δικαιώματα επί του μωρού που γεννιέται κατά τη διαδικασία του προγράμματος παρένθετης μητρότητας.

Η τιμή για την επόμενη προσπάθεια είναι 5.000 δολάρια ΗΠΑ, η οποία περιλαμβάνει ιατρική εξέταση της παρένθετης μητέρας, φαρμακευτική αγωγή για την προετοιμασία της παρένθετης μητέρας για την εμβρυομεταφορά, έξοδα ταξιδιού, αποζημίωση για την παρένθετη μητέρα και τη διαμονή της στην Κύπρο με τον συντονιστή μας.

Στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού αναγράφονται μόνο τα ονόματα των υποψήφιων γονέων- η παρένθετη μητέρα δεν αναφέρεται.

Θα πρέπει να έρθετε μετά τον τοκετό για να λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να φέρετε το παιδί στο σπίτι σας (διαρκεί περίπου δύο ημέρες). Ωστόσο, οι υποψήφιοι γονείς φτάνουν συνήθως αρκετές ημέρες πριν από τον τοκετό για να είναι οι πρώτοι που θα κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

Όχι, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ουκρανίας, η παρένθετη μητέρα δεν μπορεί να έχει γενετική συγγένεια με το μωρό που κυοφορεί για τους υποψήφιους γονείς. Εάν οι υποψήφιοι γονείς χρειάζονται δότη ωαρίων στο πλαίσιο του προγράμματος παρένθετης μητρότητας, θα πρέπει να επιλεγεί μια άλλη γυναίκα για τη δωρεά ωαρίων. Η επιλεγμένη υποψήφια δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα δότρια ωαρίων και παρένθετη μητέρα για το πρόγραμμά σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η παρένθετη μητέρα υποβάλλεται σε νέες ιατρικές εξετάσεις στη συνεργαζόμενη κλινική μας στο Κίεβο πριν συμμετάσχει στο πρόγραμμά σας. Παρέχουμε επίσης στον γιατρό σας πλήρη πρόσβαση στα ιατρικά έγγραφα που σχετίζονται με το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκθέσεων υπερήχων και των ιατρικών εξετάσεων της παρένθετης μητέρας.

Οι γυναίκες που καπνίζουν, παίρνουν ναρκωτικά ή καταναλώνουν αλκοόλ δεν γίνονται δεκτές σε κανένα πρόγραμμα που σχετίζεται με τη θεραπεία γονιμότητας. Ως επιπλέον μέτρο, όλες οι παρένθετες μητέρες υπογράφουν σύμβαση που καθορίζει αυστηρά τη συμπεριφορά τους. Προβλέπεται επίσης στη σύμβαση ότι η παρένθετη μητέρα θα υπόκειται σε πρόστιμα εάν παραβιάσει οποιαδήποτε παράγραφο της συμφωνίας της με τους υποψήφιους γονείς, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής ακύρωσης της σύμβασης.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτή τη φόρμα για να υποβάλετε το ερώτημά σας. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Εάν προτιμάτε την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στείλτε μας το αίτημά σας στη διεύθυνση

Η Successful Parents Agency παρέχει συμβουλές υλικοτεχνικής οργάνωσης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και δεν είναι ιατρική εγκατάσταση. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν ή να αντικαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές του γιατρού σας. Οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τα προγράμματα παρένθετης μητρότητας παρέχονται από αδειοδοτημένα ιατρικά ιδρύματα βάσει των συμφωνιών που έχουν συναφθεί. Οι επισκέπτες του ιστότοπου ενθαρρύνονται να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν με τους επαγγελματίες παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Ο Οργανισμός δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, επακόλουθη, ειδική, παραδειγματική ή άλλη ζημία που προκύπτει από την παραβίαση ή την εσφαλμένη ερμηνεία των εν λόγω συστάσεων.

© 2022 Surrogate Mother from Ukraine. All rights reserved.